Norrfällsviken (9:e april)

Hemma igen efter en skön påsk i Norrfällsviken, Höga kusten i svärmors stuga. Vi vaknade till 1 dm snö på fredagmorgonen. Blandad förtjusning hos barnen. Förtjusning över snön och att cykla i den, viss sorg att golfranschen låg täckt av den vita varan.

Stugan med dess utbyggnad som har tagit form sedan sist vi var på besök.

Som vanligt i Norrfällsviken har helgen bestått av mycket frisk luft, utflykter, god mat och vila. Det är som att vara på uppvilningsläger i fantastisk miljö. Så härligt för själen!

  
Behövs viss hjälp under cykelturen där skuggan håller snön kvar.
Kasta sten och pinnar i havet är alltid lika skoj!



Fina grabbar. Vad funderar de på undrar jag ibland...

Solen sken, men graderna var få. Till slut hade solen värmt bort snön på ranschen. Lillebror vill ALLTID vara som storebror så frånochmed nu har vi två grabbar som står på ranschen... med skiftande stilar.. men med stor entusiasm.

 
Golfspelare nr 1 och 2 Sliten overall och gummistövlar duger bra på golfbanan va?

Peter, Moa och lilla Emmy har också varit i stugan ett par dagar. Mycket trevligt att få träffa de alla igen. Olle tycker om Emmy. "min Emmy" säger han.

Olles minspel säger vad han tycker om Emmy :o) Småkusinerna.

Halvvägs upp-packade, tvättmaskinen igång, gammel-bilen har blivit städad, Danken har hunnit på årets första fotbollsträning, Rasmus spelat boll med grannpojken. Hemma igen till vardagen helt enkelt. Vardag för Olle är ofta sjukdom, så också nu. Olle fick feber och hosta efter halva norrlandsvistelsen så vi får börja med en vabdag. Hade hög feber imorse, men nu feberfri. Hoppas på att det håller sig så. en dålig vecka att bli sjuk på, många är lediga så en annan är ju backup för dem. Just en bra backup.. Vardag var ordet. Tacka vettja långhelger :o)

// Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0