Kusinlek och prickar (20:e sep)

Sitter och återfår krafterna efter ett läkarbesök med barnen. "Bara" vanligt rutinkoll på astmaochallergifronten, men nog så jobbigt med två grabbar... varav en har mer turbo i brallan än vad som borde vara lagligt.. samtidigt ska en annan berätta och koncentrera sig på vad doktorn säger. Doktorn var såklart snäll och plockade fram papper och kritor. Rasmus nappar direkt och börjar rita, Olle ska såklart rita på Rasmus papper som såklart blir arg. Rasmus får sitta vid doktorns bord och rita och lillen vid lillbordet. Tänk vad bra... i 5 sekunder. Sen ligger Olle på golvet och ritar på väggen! kritor ligger över hela golvet och Olle har kritlådan på huvudet. Försöker prata, städa, muta med napp, kex, leksaker, men det går liksom inte så bra. Olle är ÖVERALLT! Vad doktorn tänkte om mina barn vill jag nog inte veta.

Att ta pricktest tar rätt lång tid, 2 h var vi där idag. Som sagt så tog det på krafterna. Till Olles pricksamling så får vi nu förutom ägg och mjölk, lägga till en liten prick på soya, en medelstorprick på björkpollen och en stor fet prick på jordnötter. Egentligen inget nytt för oss, bara bekräftelse. Vi får passa oss för några fler ingredienser helt enkelt. 

Roligare hade vi igår hemma i Garphyttan. på förmiddagen följde vi med min föräldralediga bror och hans mamma/pappagäng upp till Storstenshöjden i grått regnigt väder. Hade regnat rätt rejält på natten vilket hade gjort att en bäck rann nerför hela slalombacken. Skoj tyckte grabbarna och kusinen! Det lektes hela dagen och frampå kvällen åkte vi hem till Paradiset igen.
  
Lerig och blöt lek i slalombacken.

Nu ska vi se vad eftermiddagen har att erbjuda. / Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0