Wroom i 110 (24:e maj)

Nu går det fasligt fort i familjen Bingman/Carlssons liv. så fort så att bloggandet inte har varit i närheten att hinnas med. Turkiet, Stockholm, Mora, Örebro, svensexa, jubileum på skidgymnasiet har vi hunnit med sista veckan. Skulle även varit Uppsala idag men återigen inställt. Trippeltypiskt. Frustrerande men det är lillkroppen som bestämmer. Har återigen varit feber i dagarna 3, men nu frisk igen... Typ några timmar försent.

Turkiet.... strålande härligt, massor av mat, glada medresenärer, *****-igt hotell, massor av pooler, bad i havet. Mycket bra om än vi fick "jaga" Olle precis som hemma :o). Vi höll oss mest på all inclusive området, men 1 st utflykt till Manavgat där vi gick på market. en del shoppingklipp tror vi, men sämsta köpet var nog 4 små isglassar som man inte hade någon tanke att pruta på.. dyra små slickepinnar :o)

Grabsen har blivit bortskämda med äppeljuise/fanta varje dag, glass varje dag, strips varje dag, en och annan klubba som ficks av någon turk varje dag osv... Måste ändå säga att de har anpassat sig tillbaka till vardagslivet här hemma. Första middagen hemma igen åt vi köttbullar och pasta, Olle hade nog längtat för han klämde 8 köttbullar på ett nafs!

Å Rasmus har lekt hela dagarna med Arvid. Skjutit vatten, spelat tennis, spelat boll, surfat bland vågorna vid havet osv. Ja, han har verkligen haft toppenkul! Här kommer några bilder, men mer bilder är på G. Har inte ens hunnit lagt över och tittat på bilderna ännu! Fysådumt..

     

     


Livet har gått ihop de sista dagarna med hjälp av barnvakt. Först Kerstin när jag och Daniel var och roade oss på varsit håll i lördags. Jag var på 30-års jubileum med Mora skidgymnasie och det var grymt skoj! Var uppe till 02:30 vilket var vääääldigt länge sedan i mitt liv kan jag lova! Sista 2 dagarna har världens bästa mormor/mamma/Inger hjälpt oss att sköta om en sjuk liten Olle så att vi har kunnat jobbat ikapp efter semesterledigheten.

Läggdags för länge sedan nu.../ Bodil  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0