Popular vs manboy (26:e maj)

Det har varit mycket Erik Saade sista månaden i källaren. Den ena killen vill bara spela popular medans den andra vill spela manboy. Det har övats danssteg, sjungits, krossats glas i massor och så idag var det dags för sommarkväll på dagis. Först några sommarvisor tillsammans med både vitsippan och violen. Tyvärr ville Olle allt annat än att sitta still så hans sköna sångröst fick vi inte höra. Han gick runt och strosade som sitt vanliga myror-i-brallan-vis.

Sedan var det dags för Violens rockkonsert! Rasmus och ett gäng kompisar skulle såklart vara Erik Saade och sjunga popular. De gjorde ett toppennummer med sång, dans och rörelser. När glaset skulle kraschas så kom de andra dagisbarnen in med typ stora smörgåspapper så det blev en bur runt de sjungande barnen och de fick "krascha" glaset. Rasmus har tyckt det varit coolt, men har varit nervös också. Blir själv lite förvånad att han faktiskt törs för han är ingen teater-apa som tycker om att uppträda. Nöjd var han iaf och det förstår jag.

Imorgon ska jag cykla till jobbet... inte så motiverad just i skrivande stund, men ombytesväskan är redan där så det finns ingen återvändo :o) De tre Bingmans har tagit helg för denna hektiska vecka.


Olle sjunger med i några sekunder innan han knallar vidare...


De stora grabbarna var Kiss, Olle kollar in de lite läskiga figurerna...



Sedan var det dags för Rasmus grupp att sjunga popular. Dansstegen var bra memorerade!

// Bodil

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vilka fina grabbar! Nu börjar jag längta efter dem.

Det är tur att jag kan följa dem på bloggen.

Puss och kram farmor

2011-05-27 @ 08:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0