Cyklar...(28:e maj)

.. utan stödhjul. Idag skruvades stödhjulen av för första gången och det övades vingligt på vägen till Maja. På vägen hem från Maja efter mer övning så gick det riktigt bra! Tänk vad de lär sig snabbt. Imorgon ska vi öva på att starta vilket verkade vara det svåraste utan de hjälpande hjulen.

Annars har dagen varit rätt skön. Daniel har klippt gräset, jag och Olle gjorde en snabb shoppingtur på kupan och Rasmus håller igång på alla vis. Han har börjat lekt med en pojke som bor några hus upp, de går på samma dagis och verkar ha rätt skoj ihop här hemma. De har ett gemensamt intresse för bollar och lego som det leks mest med. På dagis leker de dock aldrig... då är det fortfarande bara Ida som gäller.. Iaf är det bara att "gena" genom 2 trädgårdar för att hitta en kompis och det är ju skoj!

Här kommer två kort från potatissättningen som vi gjorde för cirkus 1 månad sedan... Det har börjat komma upp både det ena och det andra i vårt land. Det är väl ärtorna som Rasmus väntar på, tyvärr ser min rukkola redan maskäten ut så den blir nog ingen höjdare, Dankens morötter ser rätt ynkliga ut de också, men det kan ju bli ändring på det. Solrosorna som vi stack ner på framsidan börjar också sticka upp några cm!

   
potatissättning. Olle tror att han hjälper morfar...

Jaha lillkameran har jag fortfarande inte hittat så de mesta turkietbilderna ligger fortfarande och väntar någonstans.


En billig sulky passar utmärkt som syskonvagn för grabbarna Bingman. Så här ser det ut när vi te.x. gör Kupolen. :o)

Ska verkligen ta en tidig lördagkväll idag då piggheten har saknats ett tag. Idag har jag "tid" att vara trött :o) // Bodil

Kommentarer
Postat av: Jo

Han blev verkligen duktig att cykla Rasmus! Tror Maja blev lite avskräckt av vurporna vilket var bra!

2011-05-28 @ 21:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0