Vårväder (5:e mars)

Vilket ljuvligt väder! Mars är en underbar månad när våren kommer smygande. Vi har haft en bra dag, ända till halv 7 på kvällen då vi fick påbörja sanering och städning av en liten magsjuk Olle. Inte bra tidpunkt, men vi hoppas att han blir pigg under morgondagen så ska nog nästa vecka gå som planerat ändå hoppas vi.

Idag på förmiddagen åkte vi skrillor på rinken tillsammans med kompisarna Ida och Max. Solen värmde och våren är här!! Lunchen intogs på altanen för första gången i år och det var riktigt skönt mot väggen. Tittat på skidor också såklart. Rasmus satt själv i soffan och tittade i början av 3 milen medan vi vuxna grejjade i köket. "heja Börgen, heja Börgen, men hon är inte svensk, hon har en en röd dräkt". Han lär sig...  




Vi åkte hem till Emma och lekte litegranna på eftermiddagen medan karln var hemma och lagade lördagsmiddagen. Bara att sätta sig vid dukat bord när vi kom hem. Åh I like :o)!!

Pappa tyckte under dagen att Olle var hopplös vilket han talade om för Olle. "nej" säger Olle och börjar hoppa för fullt. Tar i med hela kroppen och hoppar och hoppar... tar i och kommer typ 1 cm över golvet innan han dunsar ner som en liten lätt elefant. Superglad att han kan hoppa, ler med hela ansiktet och skrattar, tar några danssteg och man kan ju bara lé tillbaka mot en liten söting... som man för några sekunder sedan tyckte var hopplös....

kram // Bodil

Kommentarer
Postat av: "stora Emma"

Så ni var i Kälarvet igår..? Då måste det varit er som jag hörde stojandes ute på gården när jag låg och vilade. Kan det stämma? Mina egna gryn var i skidspåret, så jag låg länge och undrade vilka barn det kunde vara. :-) Kram!

2011-03-06 @ 08:06:14
URL: http://emmavirginia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0