Par i sjuklingar (31:a mars)

Vi fortsätter att harva vidare i sjukträsket. Hela mars har varit som en enda lång VAB-period känns det som.. Rasmus har haft feber sen i söndags och Olle sedan i måndags. Ibland den ena sämre än den andra. Fast de är ju bra olika på sjukfronten måste jag säga... Olle äter oftast ok när han är sjuk, så han blir inte lika seg. Uppmätte den hemska temperaturen 40,5 en eftermiddag, men ändå krafter för att gå runt och göra bus... Samtidigt kan Rasmus ha typ 38,5 och vara helt däckad. Storkillen dricker och äter minimalt så då tryter ju krafterna snabbare.

Världens bästa barnvakts-mormor kom upp med tåget och har hjälpt oss i två dagar och det var som en lättnad att få jobba litegranna. Annars händer det inte så mycket.... förutom att våra barn troligtvis kommer ha fyrkantiga ögon efter en hel vecka hemma... med rätt mycket TV.... men va fasen ska man hitta på hela dygnet???

Passande var jag på loppis i söndags. Hittade en grej som passade superbra till vår bolltokiga storpojk. Det har blivit en heldel biljard spelat. Lika kul att spela som att bygga ihop spelet. Avtagbara ben, bollar, triangel, köar, stötstöd. En leksak som åker fram när lillmarodören sover middag :o)


Olle fick ett ritställ för hela 20 kr. Han blev ju glad när han trodde att han fått en ny klätterställning... perfekt att klättra på när man har en sisådär 39- 40 graders feber...
 

Ja, Olle tyckte det var förstaklass plats för att sitta och titta på TV....


Nu håller vi tummarna på att grabbarna blir av med febern under morgondagen!! / Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0