Underbara Vinterhelg (20:e mars)

Fantastiskt fin helg vi har haft!! Igår styrde vi passaten till Falun för att titta på Skidspelen. Hejade, fikade, solade tillsammans med ett hav av åskådare. Olle gjorde långsovning och Rasmus lekte mestadel med sina tremänningar som också var och tittade på tävlingen. Lyxigt med andra ord för oss päron! Vi njöt av skidstämningen!

Idag vaknade Olle med feber, men förklaringen till det är troligtvis spruta. I tisdags fick Olle äntligen en väääldigt sen 1 1/2 års spruta efter diverse ombokade tider. Den får man vanligtvis feber av 1 dygn och då kommer febern 3-10 dagar efter att man tog sprutan. Iochmed att han har fått feber av alla andra sprutor så var det rätt väntat. Vi får se om vi struntar i 24h-regeln och kör dagis i morgon eller om vi snällt påbörjar 3:e VAB-veckan på raken.

Tillbaka till underbara vårdagen... Vi drog till Plättis när Olle somnade och njöt tillsammans med kompisar av bob, korv och SOL!! Så himla härligt det är med vår-vinter!! Olle gjorde återigen en långsovning så vi andra 3 fick njuta av dagen utan lill-sjuklingen. Jag och Rasmus stannade kvar och körde slalom på eftermiddagen. Vi hade skoj och pratade om dittan och dattan i liften. Mysigt!

Hann även sticka iväg själv och åka några km på skidorna och det var ju fantastiskt fint! Kom hem lagom till en utsökt laxmiddag ala Danken. Tidig kväll för grabsen å soft i soffan skrattandes till solsidan. Ett pinsamt bra program! 


Kameran har legat mest i fickan i helgen. fångade Rasmus i farten på väg ner för Plättis! Svängarna börjar ta form!



Sprang in på Statoil och skulle köpa solbrillor till Rasmus. De skulle ju vara blåa var kravet från grabben. Dessa blev det... inte de bästa kanske enligt päronen... men Rasmus tycker de är PERFEKTA!

Nu hoppas jag på skönhetssömn för alla 4. Fullmåne och den skrämmer mig litegranna... Jag är ju lite vidskeplig, även fast man inte kan tro det... :o) // Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0