Långhelg (6:e juni)

Kanske en bra helg som har flugit förbi, det beror på hur man ser det... Två sjuka barn från torsdag till söndagkväll i feber på den ena och förkylningsastma och lätt feber på den andra. En bra helg med tanke på att det har inte behövts vabbat i 5 dagar och att det har blivit litegranna gjort här hemma. En dålig helg då allt vad utflykter, grillkvällar, umgås med vänner har blivit inställda. Även på tok för mycket inne för att vara i familjens smak sådana här fina dagar. Men så idag drog vi iväg till Falun och hälsade på tremänningarna, grillade och lekte i det fina vädret. Det är väl för underbart med friska barn!!
     
Olle funderar på hur vattenpistolen fungerar...
Inte alltid rättvisa regler, men kul var det..
En glad Olle.
Jag och Danken fick iaf komma ut på en rolig lördagskväll då kompisar till Daniel gifte sig. Fest inpå småtimmarna hör inte till vanligheterna för mig numera. Min mor och far kom upp och barnvaktade våra sjuklingar. Se sådant fint par!


Ja, mormor och morfar tjuvstartade även med att gratulera vår snart 2-åring till lillpojke. vi "firade" med våfflor och Olle fick 2 paket...
  
Rasmus hjälper lillebror... på kvällen hade de skoj tillsammans, men Olle var noga med att tala om för Rasmus att det var hans.. dvs min... med tusen gångers upprepning. Vad det var i det andra paketet kommer det bild på senare..


Till pappa från Olle och Rasmus.

Jag och grabbarna var ute och plockade blommor idag i vår lilla skog i trädgården. Fullt av dessa små otroligt söta blåa blommor som jag inte vet vad de heter. Vi plockade en bukett till pappa. Rasmus är inte så förtjust att ge blommor och presenter, han blir liksom blyg. Olle mer än gärna. Han sprang fram till pappa och såg så supernöjd ut att man inte kunde bli mer än glad!

Vi har tagit fram målarpenslarna och har under förra veckan målat allt vitt på altanen, planterat blommor, danken har köpt nya utemöbler så altanen har fått ett uppåtsving. Någon hylla ska sättas upp också så ska det vara helt klart sen! vi har idag gått vidare med penseln, bytt färg, till det som ska bli staket... segt. ja vi har ju hållt på med det här typ 1 1/2 år, så det är dags att det blir klart nu.

Jaha, nu har precis ett saftkok med rabarber avslutat ledigheten och vi har skålat in den kommande veckan med ett gott glas saft. Olle kom just uppknallande på sömniga steg och sa "hej, vad gör du" och tittade på saftflaskorna. Han är ju rolig den lille killen eller hur man nu ser på det hela.. // Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0