Dan före 2 års dan (14:e juni)

Vi småpysslar inför morgondagens födelsedag, det ska bli en 2 åring i huset. Det kan nog bli en rätt bra födelsedag för Olle vilket jag inte hade räknat med när den här dagen började.

Vi har tillbringat dagen i Uppsala. Istället för stygn, kateter och en massa smärta för lillen så blev det istället ett konstaterande att det såg BRA ut. Snacka om lättnad... eller onödig oro i typ 8 månader... Olle har ont idag när han ska kissa iochmed att de har gått in i urinröret och urinblåsan och kollat om det är för trångt, men den smärtan ska klinga av efter bara någon dag. Får sig en tankeställare när man är på ett barnsjukhus vad många barn det är som lider av något besvär, men ändå är så sprudlande lyckliga och glada. Det är det som är så toppen med barn. Vi låg på samma sal som en tjej som hade återkommande besvär som krävde operation var 6:e månad. Hon var tjenis med alla sjuksköterskor, slukade medicinen som frukostdrickan och var en riktigt liten positiv 4-åring som visste precis vad som skulle hända. Så tragiskt på ett vis... att de är så "hemma" på ett sjukhus...

     
En glad Olle badar inför operation. Förstora plasthandskar på barnavdelningen...
Sover tungt
Men när ordet GLASS nämns så blir Olle pigg hur dåsig han än är...




På kvällen när Olle slocknat fick jag god hjälp av Rasmus med schokladbollarna inför morgondagens födelsedagsbarn. Imorgon blir det VAB med Olle, men det är ju inte helt fel på självaste födelsedagen :o)

/ Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0