Hemmaplan (21:a juli)

Nu har vi haft två rätt bra dagar på hemmaplan. Igår befann vi oss på "rätt plats" kändes det som när vi låg och badade vid Långsjön. Mycket moln, endel mörka sådana på stor del av himlen men just vi hade sol nästan långa dagen :o).

Kortet nedan ser ju rätt tragiskt ut. Stackars lille trötte Olle somnade inne på toaletten idag. vi väcker oftast honom efter hans sömnlur på dagen. Idag var han seg... han sa att han skulle gå och kissa, men jag tror han lurade oss :o)



Idag har vi snickrat staket på fm. Alla färdigmålade plankor är nu uppe vilket räckte nästan en långsida. Segt, ja. På eftermiddagen blev det inlinestur med grabbarna i vagnen. Karln i huset börjar bli rätt otränad så det gäller att få honom i trim igen. Kanske är det de berömda kilona som man får vid 40 som börjar fastna på honom... haha. Viss ironi ska man ha... Iaf skrillade vi till Mellsta där vi åt glass och lekte en stund.

Sommar, sommar, sommar, härligt med semester. kort från tidigare i somras. De tre Bingmans badar...  



Olle på språng med sin hink och spade....



Öser och öser med spaden, oftast helt ovetandes om vart sanden hamnar... tur denna gång att det kom på han själv! Eller är det en fågelprutt?




 / Bodil


Kommentarer
Postat av: mormor

Stackars lilla Olle! Hos Mormor får han iaf sova klart. Skönt för er att komma i rätta banor igen, men roligt att ha er alla här så många dagar. Tack för att ni hälsar på!

Mormor och Morfar

2011-07-21 @ 21:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0