Vinterhelg (27:e feb)

Måste säga att den lediga fredagen och helgen har varit riktigt bra. Mycket utelek i det varma sköna vädret, mycket lek med kompisar och så en del fix hemma i huset. Som en vanlig Svensson-helg skulle jag nog kalla det... i familjen Bingman/Carlssons Svensson-liv vill säga.

Igår var Rasmus och Tindra ute och åkte skidor i Mellsta och för första gången så fick han äntligen åka ett helt varv. Inte åka och vända som är så tråkigt enligt han. Rödblommiga om kinderna och duktiga var de!

Vi har skottat fram grillplatsen idag för nu är det dags för grillsäsongen att komma igång. Sitta i solen och känna den värma.

Olle är vår lilla sångfågel, rätt så tonsäker liten pojk som gärna sjunger med hög stämma. Luciasången, Musses klubbhus tip top, lilla snigel, bäbä och många mer. Pratet kommer mer och mer det också på vår lillkille. Det är mest tjat om "liller" = flinger som det ibland får sittas i soffan och tuggas på.

Vi spelar lusen...

Vi har avrundat helgen med en bastu och 2 trötta grabbar somnade i soffan ikväll, en före bastun och en efter... / Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0