Deltidslivet har börjat (6:e sep)

I fredags började det härliga deltidslivet. Efter 4 månaders heltid på jobbet är det nu 60% som gäller året ut. Så nu alla "hemmamammor och pappor" är jag öppen för lekförslag på torsdagar och fredagar!! Det är konstigt det där med att uppskatta... det behövs att komma ifrån föräldralivet litegranna för att sedan kunna uppskatta det igen så här. Ändå var det skönt att åka till jobbet idag igen... en blandning är ju toppen! Vi har haft några sköna dagar hemma över helgen. Projekt "nytt staket" har vi påbörjat. Daniel var och köpte en himla massa bräder som det ska bli något av här nu under hösten.

Rasmus vill hjälpa till med det mesta som jag gör. Vi bar 10 plankor och sedan målade jag och Rasmus 3 st som vi skulle prova hur det såg ut. Rasmus tyckte det var superkul att måla med riktig falurödfärg, koncentrerad till tusen.

Olle vår lille tok-unge kämpar på på dagis. Det går riktigt bra, men han missar lunchen varje dag för att han är så trött... Imorse vaknade han 5.20 så jag tycker att han klarar dagarna bra ändå. Om han ändå kunde sova lite längre.... Vad bra det skulle vara!

Så här trött blir man kl 7 på kvällarna när man går på dagis.

Idag när Daniel lämnade Olle vinkade han hejdå och blev inte ledsen alls så det känns sååå skönt. Han verkar hålla fröknarna sysselsatta iaf... precis som han gör med sina föräldrar. En av fröknarna sa till Daniel "Olle han är ju för charmig och härlig". Sen la hon till "men jag förstår att du varit trött på kvällarna för han sitter inte still så mycket..." haha så sant vår härliga tok-Olle.
    
Undersökning av en toarulle...
en utmärkt plats att sitta på garaget tycker Olle...
Busungen himself


6 små tänder, 4 till är påväg. Vår goa dryga tok-Olle.

Vår sporttokiga storpojk stod och spelade golf när jag kom hem. Ett 3 meter långt stuprör hade han lagt på gräsmattan och sen stod han med sin lilla järn 7:a och puttade in i hålet.

Nu ska jag knapra vitaminer och vitlök. Första höstförkylningen påväg och det har jag absolut inte tid med! Danken ska fara till utlandet med jobbet imorgon så jag blir ensammamamman i 5 dagar. Som tur är är grabbarna helt superfriska än så länge... peppar peppar...

// Bodil



Kommentarer
Postat av: Stina

Gött Rasmus att du hjälper morsan. Så ska det se ut.

Å lilla Olle, så gullig och helt slut stackarn.

Kram från oss

2010-09-06 @ 21:51:38
Postat av: Maria, Arvid & Svea

Hallå där!

Ser att du är "hemmamamma" på torsdagar! Så om ni inte har något annat för er, så boka in nästa torsdag för lek och bus med oss! Vi ska nämligen spendera en dag i Borlänge då.

Kram från Alnöborna

2010-09-07 @ 10:11:24
Postat av: Johanna

Nog är han härlig den där Olle! För härligt att se honom på dagis när man kommer! Så kramgo men ändå så ivrig i allt! Och den förnuftige Rasmus, mycket har han lärt Maja men inte tillräckligt med lugn och förnuft...

2010-09-07 @ 11:53:31
Postat av: Bodil svarar:

Arvid och Svea: Inbokat! Är det MAgnus som jobbar i blg en dag? Vill ni bo över? Gästrummet står tomt.



Hälsningar Bodil

2010-09-09 @ 19:37:31
Postat av: Maria

Maria svarar Bodil: Ja det är Magnus som ska jobba. Tror att det är bokat hotell natten till torsdag! Sen åker vi vidare till Karlstad på tors em. Vi kommer och knackar på hos er på torsdag morgon! =)

Kram

2010-09-10 @ 19:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0