Tomten och biobesök (29:e nov)

Efter tristessens vecka så kom äntligen vår kära pappa i huset hem igen. På en gång blev allt bättre igen! Barnen började sova bättre, jag grävde ner min negativa tröja, alla sjuklingar är på bättringsvägen och vi mår alla bättre av att vara tillsammans tror jag. Hjälpa varandra i den ibland så hektiska småbarnsvardagen som snurrar på allt för fort. Igår blev jag och Rasmus bjudna på bio av grannar/kompisar till oss. Det bjöds på popcorn, dricka och godis... filmen var Shrek som nog var lite läskig för en Rasmus. Han konstaterade att den var läskig, men popcornen var goda.... Idag slog vi på Djungelboken här hemma i källaren och den tyckte han var bättre än filmen han såg igår sa han..

Efter bion gick vi på julskyltningen och letade på tomten. Vi gav tomten önskelistan... så att han vet vad Rasmus önskar sig... På önskelistan stod det: Bil som kan åka av sig självt, skridskor, ett rött fotbollsmål, cool mössa, mikrofon, armbågsskydd, någon mer leksak.

Vi har ju gjort skridskopremiär 2 ggr om i helgen. Rasmus köpte ju skridskor för sina nappar för ungefär 1 år sedan... han är fortfarande rätt stolt över sina skridskor.. att han har köpt dom själv. Älskar att åka! Daniel och Rasmus var iväg i säkert 1 1/2h och åkte. Lite ont i tårna och blåmärken på armbågarna blev resultatet, därav armbågsskydden, och större skridskor som han önskar sig av tomten.

Olle vår lille tokunge charmar oss och utmanar oss med att göra det mesta som han inte ska göra. Söt blev han iallfall när jag försökte göra honom flicksöt. Vad gör man inte när det inte blev någon liten tjej i huset :o).


Lussebullar och pepparkakor har vi lyckats få ihop. Olle har fått egna mjölk och äggfria lussebullar som han ska få gotta sig med i december. // dags för sängen// Bodil

Kommentarer
Postat av: Farmor Elisabeth

Hej!!

Roligt att höra att ni är rätt så pigga igen.

Hälsa grabbarna från farmor

2010-11-30 @ 15:47:56
Postat av: Farmor Elisabeth

Hej!!

Roligt att höra att ni är rätt så pigga igen!!

Hälsa grabbarna.

2010-11-30 @ 15:54:08
Postat av: Farmor Elisabeth

Hej!!

Roligt att höra att ni är rätt så pigga igen.

Hälsa grabbarna

Farmor

2010-12-01 @ 07:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0