Lejon i källaren (7:e nov)

Igår hade vi tremänningarna med föräldrar på besök. De skulle sova över och Rasmus fick för sig att han också skulle sova i källaren hos Axel. Såklart han fick det sa jag lite förvånad... det finns ju faktiskt lejon i vår källare, enligt Rasmus. Något som han blev ilurad av de stora dagisbarnen när han var 1 1/2 år, men det sitter kvar i huvudet. Albin och Axel somnade rätt snabbt, men Rasmus kom upp och frågade 5-6 frågor plus hämtade snutte, nalle, kudde, kissade osv, så lite läskigt var det nog att sova skavfötters med Axel i källaren.

På eftermiddagen roade vi oss på lekplatsen i skogen som vi så ofta har gjort denna höst. Hoppa, krypa, ballansera och så fika såklart. Bastu och sedan tacos på kvällen, men den där tok-Olle är ju en riktig glädjedödare rätt ofta när middagen kommer fram. Så himla hetsig och nu har inte matlusten varit på topp så igår under middagen kom det både gurkor, majs och annat flygande över bordet från Olles sida. Ingen mat-ro med den lilla marodören vaken vill jag lova!
     

Lek med tremänningarna vid skogslekplatsen. Tjohoo i linbanan!! //Bodil

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, var finns denna fina lekplats?

2010-11-08 @ 13:37:41
URL: http://emmavirginia.blogspot.com
Postat av: Bodil svarar..

Hej Emma!



Ligger i skogen bakom oss, 5 min promenix från huset mot "nya" området. Ring om ni har tid för lek innan det blir för mörkt på eftermiddagen. kram

2010-11-09 @ 18:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0