High coast party! (17:e maj)

Onsdag till söndag har spenderats i Norrfällsviken, Höga kusten för att fira svärmor som fyllt år. På lördagen var det partaj på höga kusten hotellet som bjöd på god mat och utsikt. Ja, många tremänningar fanns det att leka med, hela 11 stycken! Rasmus (som är en av de yngsta barnen) fick följa med de äldre barnen och han var så lycklig hela dagen och kvällen. Det fanns även många av de äldre barnen som gärna la beslag på Olle. Olle fick precis den stimulans som han behöver, dvs 30 sekunder av en lek för att sedan byta till en annan lek... och en annan... och en annan! Alla barnen fick ett eget bord där de satt så fint och åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Mellan måltiderna sprang de ut och lekte i lekparken utanför så att vi vuxna fick sitta och njuta hyffsat i lugn och ro. 
      

Utflykt till Storsand. Farmor och Rasmus promenerar till vattenbrynet.
 
Vår goa Olle är på G igen! Pigg och börjar få tillbaka runda goa kinder och ben!



Att slänga sten och pinnar i vattnet är ju givetvis superskoj!


Äta kottar... ja varför inte..? Det kanske man också går upp i vikt av??



Nu är det fullt upp dygnet runt. Denna vecka blir det projekt gillestuga med viss hjälp. Sedan till helgen blir det bröllop som jag ser såååå mycket fram emot! // Bodil


Kommentarer
Postat av: Inger

Vilka härliga bilder! Jag längtar efter grabbarna nu. Det var väl roligt att ha alla runt omkring sig när du fyllde år Elisabeth?

2010-05-19 @ 08:44:08
Postat av: Elisabeth

Det var det bästa på hela helgen!!!!

2010-05-26 @ 07:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0