Projekt gillestuga m.m. (1:a juni)

Inte fasen ligger vi och latar oss, men konstigt nog så går det med myrsteg med vissa saker.... För typ 2 veckor sedan blev det ett ryck i gillestugan. Allt skitjobb var avklarat, dvs ösa sågspån och isolering till en förbannelse. Dammigt, unket och tråkigt. 


Nu luktar det riktigt fräscht!! Riktigt trevligt! Ännu ser det inte riktigt trevligt ut, men jag är övertygad om att vi kommer få en fräsch gillestuga när det är klart! Så här ser det ut nu. Ventilationssystem som ligger under golvet, drar ut unken luft och har rumsvarm luft som cirkulerar under golvet. Tre rader med golv är påbörjat så det är bara att pussla vidare. Först lite målning som vi har kvar.


Vilken härlig sommarvärme dagen har bjudit på! Middag ute på altanen och lek med grabbarna och granntjejen. När busarna somnat lånade vi en kärra av grannarna som lastades på med gammalt golv & tak. Det får Olle och Danken fixa till tippen imorgon, sen har vi troligtvis 3 vändor kvar till tippen. Mycket skräp blir det när man renoverar....

Nu ska målas och hamras golv så det blir KLART snart!!!  


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Vad ni är duktiga!! Hälsa grabbarna!!

2010-06-02 @ 07:51:36
Postat av: Jo

Hua vad ni sliter! Duktiga är ni och snyggt blir det!

2010-06-02 @ 12:35:53
Postat av: Stina

Bra, då kommer vi och bor där i sommar!

2010-06-02 @ 21:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0