Vanlig vardag igen (11:e jan)

Jaha, nu är det som vanligt igen efter alla härliga helgdagar. Igår gjorde jag och Olle, tillsammans med familjen Maxén, en utflykt till Mora där vi hälsade på familjen Hermansson. Det var skönt för "själen" att komma från huset för en dag. Särskilt när det verkar som det blir ännu en vecka själv hemma med bara 2 grabbar till sällskap. Inte fy skam det, men jag börjar bli rätt sugen på att komma iväg på lite lek och bus med mammakompisar. Rasmus är genomfökyld och Olle har börjat snörvla och hosta nu på morgonen. Har ju blivit betydligt "svettigare" att ha två barn nu när Olle har blivit en rapp krypare och vill ha leksaker som Rasmus tycker är sina... Rasmus har gett Olle fler tjuvnyp sista veckan än vad han har gjort på de första 6 månaderna. Lillemannen börjar även vilja upp på lådor, pallar m.m. så nu måste man ha ögonen på honom. Det har blivit några dunser i golvet när vi inte hinner med och han har ju inte balansen för att stå mot en låda direkt lillemannen.
  
Tema solglasögon.. första bilden är Rasmus 1 1/2 år, det andra kortet är från Gran Canaria när Rasmus är 1 år och 10 månader.

Vi roar oss med än det ena och än det andra, det blir innebandy i köket, mjukispusslet har blivit tågbana, kurragömma, julen har städats bort m.m. Nu har vi letat på tyg i "sylådan" så nu ska det bli gardiner till tvättstugan! Den är förövrigt nästan helt klar! Några smågrejer här och där bara som ska göras. För stunden sover Olle och Rasmus tittar på TV. Lugn och ro framför burken för min del :o) 
Ha de gott! Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0