Nytt år igen! (2:a jan)

Gott Nytt år på er alla!! Ett händelserikt år till ända och ett nytt har just börjat. Året som gått har innehållit massor av skoj. Höjdpunkten är ju såklart att vår lillkille Olle föddes! Han har blivit 6 1/2 månader nu och utvecklingen går ju rasande snabbt! Jag har haft äran att vara föräldraledig sedan 1:a juni och det har ju varit toppen! Rasmus har blivit ett år äldre och klokare. Han pratar och förhandlar om tvprogram, kex, russin och att vara uppe lite lite till. Han har slutat med både blöja,napp och sova middag och är en stor pöjk nu. Bollen har ju varit hans trognaste leksak under hela året, skulle tro att det blir så detta år också.... Danken jobbar på och drar in stålarna till hushållet. Han har blivit fotbollspensionär efter 18 A-lagssäsonger, men gjort premiär i korpen istället. 

Nu ser vi fram emot ett år fyllt av nya utmaningar och upplevelser. Vi ska slutföra vår duschrumsrenovering innan våren kommer, vi ska sova betydligt mer, jag ska träna mer och vi ska ta hand om varandra!


Idag har vi haft en riktig vinterdag med både bobåkning och premiären på skridskorna som Rasmus köpte för sina nappar! Det gick helt ok, huvudsaken var att Rasmus tyckte det var skoj. Vi hann besöka Sara i sitt nya hus och där fick Rasmus en ny kompis som heter Hugo.
     
Efter ett tag kom Rasmus på att det inte var lika halt om han stod i snön intill sargen... men det blev en del vurpor ändå. Små staplande steg, men mest stillastående för att skjuta bollen.

Trevlig lördag! /Bodil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0