Olle 8 månader (16:e feb)

Håller på att stöka runt i huset, men tog mig en kaffe och en brake. Hur kan det bli så stökigt på en gång i huset?? Jag förstår inte... Nu är ju ingen av oss särskilt duktig på att hålla snyggt, men man försöker ju, men det är grejer precis överallt. Kan ju inte skylla allt på Rasmus, men han ligger nog topp 2 i familjen på att stöka till. Ändå är han j u duktig att plocka bort efter sig. Vem ligger 1:a då..??

Olle "fyllde" 8 månader igår. Vi var på bvc och vägde in på 8630gr och 71 lång. Han fick även den andra vaccinationen som man normalt får när man är 6 månader. På kvällen blev han hängig och gnällig och hade väldigt ont i låret. Sprutor och Olle verkar inte vara någon bra kombination. Annars så mår han toppen bra. Så goo. Han är som en skruv, kan inte sitta still några längre stunder. Att byta blöja har nu blivit ett svettigt projekt :o)
       

Rasmus har repat sig efter nässkrapet så på den killen är det fullt ös igen. Vi ska ha mycket roligheter den här veckan, men det berättar jag om nästa gång. //Bodil


Kommentarer
Postat av: Maja

Ha så roligt så ses vi snart igen!

2010-02-16 @ 12:12:01
Postat av: Emma

Kommer ni till oss och hälsar på nån eftermiddag, eller bjuder ni på fika om vi släntrar in efter dagis nån dag? Hur ser agendan ut...fullbokat eller?

2010-02-16 @ 21:17:01
URL: http://emmavirginia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0