Forsacupenhelg (2:a feb)

För stunden helt tyst i huset. Det var ett tag sedan känns det som. Det är en trött familj på Mats Knuts Väg just nu. Vi snickrar, målar, firar födelsedagar, spelar fotbollscuper, har besök, halv krassliga och sover dåligt. Ingen bra kombination, men ibland blir det på det viset.

I helgen så hade vi iaf kul. Danken spelade Forsacupen och vi hade familjen Svensson och Dankens lillebror på besök. De hade ju en seger att försvara från förra året, men gamlingarna såg för stela ut i finalen då de fick stryk av ett ungt Dalkurd som de kunde ha varit pappor till hela bunten.

Jag och Maria roade 4 barn. Vi såg några matcher i Maserhallen, vi badade, vi dansade, vi åkte bob i kylan, vi var till leksaksaffären och letade födelsedagspresenter, vi busade, vi byggde kojor mm. Det har varit mycket heja i helgen. Heja pappa, heja peppe, heja Forsa, heja MODO, heja Timrå (men då sa Maria till Arvid att på Timrå ska man inte heja :o))

Alla har vi fått bott i dammet, dammet från en källare som börjar ta form. Ska ta några kort snart så att ni får se. Nu ska jag hämta vår 3 åring på dagis!

    
Pigga busfrön. Dans till julmusik!


  
Olle sprattlade efter de stora barnen så gott han kan. Att resa sig mot stolar, bord, människor, mm är roligt just nu. Lugn och ro fick han först när han lånade Rasmus hörselskydd... hihihi. Ett hoptryckt ansikte!!

hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0