Blir så less... (22:a feb

... på rörmokare. Det är nog inte menat att vi ska duscha i vårt nya fina duschrum. Det blir nog bara ett prydnadsrum verkar det som. Idag skulle äntligen rörmokaren dyka upp vid halv 8. Kvart över 8 ringer Daniel och frågar vart de är.. ja, de kommer snart, det är -25 och kallt så det var någon bil som inte startade. Men RING och säg det då! Kl halv 11 dyker rörmokaren upp. Kvart i 11 åker han igen!!! Trodde han skämtade med mig när han sa att han var tvungen att åka igen, för det var nämligen inte första gången det här hände. Inte andra gången heller. Iaf så kanske kanske skulle han komma imorgon. Skulle inte tro det säger magkänslan, men vi får se. Man känner sig inte så prioriterad som kund. 

Måndagar betyder hemmadag för Rasmus och vad hittar man på då när det är minus 25?? Man blir ju härdad av kylan iaf för på eftermiddagen stack vi ut en sväng för då var det "bara" -14. Rätt tråkig dag annars, men va fasen det blir vad man gör det till och idag gjorde jag inte det till någon allt för bra dag. Tur att det kommer en ny imorgon! Imorgon ska vi till tandläkaren med Rasmus för första gången. Se hur det går. "Får man välja en leksk ur burken" frågade han mig.. haha.. ja, det får man säkert.

Vi har ju haft många nattgäster senaste månaderna, tro inte att vi bor själva nu utan nu har vi morfar campandes i källaren. Mycket innebandy blir det!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej,tack för ditt inlägg Kul att se att jag ff har läsare kvar trots usel uppdatering på sista tiden :)Det är Bara bra med magen, inte jätte lång tid kvar... Hoppas Rörkillen kommer imorgon. Duschrummet blev ju så fint!!

Lycka till på Tjejvasan

Kram S

2010-02-23 @ 20:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0