Tjuvstart (19:e dec)

Sista låånga helgen för mig och grabbarna är slut. Inga fler lediga torsdagar och fredagar för efter jul blir det till att jobba lite mera, hela 80%, Daniel kör 90%. Det blir utmärkt det också.

I helgen har vi haft farfar och Kerstin på besök och vi tjuvstartade med julen då vi inte ska träffa dem under julhelgen. Fina uppskattande klappar till grabbarna som framförallt Rasmus har lekt massor med under dagen. Annars en rätt fridfull helg så här innan jul, ingen julstress, har skruvat ner måsten och tempot. En del sport har vi tittat på, vi sportfånar. Gött det, idag "unnade" vi oss att ligga i soffan under hela tiden Olle sov och bara glodde på dumburken.. dumburken som just nu är en vääälidgt liten tjock-TV då den andra har brakat ihop. Olle ligger som vanligt högst på misstänktlistan då av-och-på knappen inte funkar längre... En liten Olle står ju och knäpper där när vi försvinner ur sikte tror jag nog...

Annars så har vi skottat en heldel snö idag... äntligen har även vi fått den vita varan. båda grabbarna skottar gärna och mycket... även fast Olle hellre står ute på gatan och pratar med alla som går förbi. Han är väldigt social just nu vår lillkille...

Ser fram emot sista veckan innan julen. Hoppas på jobb och dagis då förra veckan var ett enda långt VAB-träsk med febriga grabbar. Rasmus hann precis friskna till och fick vara med på luciafirande på tisdagskvällen i -17. De var ju för söta... hand i hand med sin bästa dagiskompis Ida. De håller ihop och blir så glada när de är båda tillsammans på dagis. Det första kortet är från förra årets lussefirande, och det andra kortet är från i år. Tyckte att det var en viss likhet. Efter sången bjöds det på glögg och pepparkaka. 

      

Tyvärr fick vi inte se vår minsting i lussetåget för han var på tok för sjuk i feber. Det hade varit skoj att se honom sjungandes tipptapp, men det får bli nästa år. Istället fick Olle vara tomte hemma i värmen och laga mat med pappa. Han ser ju ganska nöjd ut med det också. :o)

  

Dags att skönhetssova.. / Bodil

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hej!!



Vilka söta små tomtar!!!



Tusen pussar och kramar från farmor

2010-12-22 @ 07:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0