Vår lilleskrutt (10:e april)

Att komma hem är alltid skönt, extra skönt var det att komma hem igår. Allt har gått så bra, men direkt när vi kom hem igår började det strula till sig. Idag fortsatte det med att Olle fick 40 graders feber så efter telefonsamtal fick vi rådet att åka in till akuten i Falun och titta till vår lille skrutt. Där är lillpojken och Danken just nu medan jag sitter ensam i soffan med oro i hjärtat. De ska få stanna över natten och det känns faktiskt bra, så att de har koll på vår lillkille. Han undrar nog vad det här är för konstig vecka i hans liv. Inte alls som det brukar vara med mamma och storebrorsan på dagarna... Sista dygnet har han varit så toksöt och glad för att nästa stund ha ont och vara en ledsen liten skruttebebis.

Yrvaken och lite groggy i benen, men nog sjutton ville han stå upp. 

Farmor åkte hem i morse och vi har fått massor av hjälp i en hel vecka! Huset var så rent och fint när vi kom hem igår! Nog märks det att Rasmus har haft roligt denna vecka med farmor. Han tyckte att hon skulle komma tillbaka imorgon med några småbilar som han pratar om... Andra kommentarer: "farmor gör så här" "du ska kasta upp bollen på taket, som farmor" "här ska du stå och spela boll, som farmor", "farmor brukar stänga den här dörren när vi spelar innebandy". Ja med andra ord har jag noggrannt fått göra allt likadant idag som farmor har gjort:o)

Mitt i allt så har vi börjat med en ofrivillig renovering. Dålig lukt i gillestugan har gjort oss tvingade att riva upp hela golvet. Det fula taket åkte ut av bara farten. Just nu känns det som vi bara gör en massa tråkiga saker, men ibland blir det ju så.

Nu ska jag knoppa tidigt och hålla tummen för lillen! // kram Bodil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0