Då var påsken över.. (6:e april)

Det har värpts i påskäggen, ätits god mat och sovits. Iallafall de vuxna har sovit... vet inte om jag kan säga det samma om de små Bingmans. Farmor är här och campar i källaren och tur för oss så är hon morgonpigg som sina barnbarn. Jag och Daniel har sovit till kl 8 VARJE dag heeela påsken. Här kommer några bilder.
     
En tur till Gyllbergen hann vi med där vi släpade upp grabbarna till Dragsjön. På hemvägen tolkade Rasmus hem efter vagnen. Han höll sig krampaktigt och skrattandes fast.

Idag har vi slitit hårt. Jag har varit två vändor till tippen medan farmor passade Olle och Rasmus var till dagis. Det har fixats litegranna här hemma med bland annat renovering av en persienn och bullbak. På eftermiddagen fick Olle känna på hur det är att vara ute utan att sitta i den där vagnen. Eller ja, han satt en stund i sin gåvagn, men roligast är det att traska själv.

Nu laddar jag och Olle inför morgondagens strapatser. Den ena funderar och packar, medan den andre är lyckligt ovetandes. Rasmus ska leka med farmor mest hela veckan. Det ska badas, busas, bakas... ja en massa roligheter ska de hinna med!
    

..och så var det vår lilla söta påskkärring! Glad påsk så här i efterhand!

// Bodil

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej & tack så mycket!

Allt är toppen, så mysigt med en liten bebis i huset :)

Trevlig Helg!

KRAM S.

2010-04-09 @ 13:36:11
Postat av: Stefan

Rasmus kommer nog bli lik mamma och satsa på skidåkningen! redan ett par välvallade skidor på fötterna :) Hade Pappa träningsvärk i magen dagen efter? ser lite tungt ut för stackaren.

Kram från ett soligt Göteborg

2010-04-12 @ 15:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0