"mamma vet du va, Vart ka vi??" (9:e juli)

ja, den meningen har vi alla lyssnat på cirka 50 gånger under vår resa upp till Norrfällsviken, höga kusten. Vi har grattat en 30 årig farbor Bingman, samt hälsat på farmor. Resan gick toppen, Olle sov nästan hela vägen och Rasmus var som vanligt vaken nästan hela vägen.

Rasmus och farmor kastar pengar i önskebrunnen på Mannaminne. Måntro vad de önskar sig..?? Rasmus inspekterar rälsen på Mannaminne.
  
Olle har träffat många nya famnar och fått fina kläder m.m. Även Rasmus har blivit bortskämd och fått massor av paket. Kolla in hans nya sparkcykel. Rasmus har lekt mycket med sina 3 st tjejtremänningar. Mest med minstingen Klara 5 år. Han har även börjat med en ny bollsport, långgolf! Plastbollarna for åt alla håll.. Även Daniel fick sig ett grön kort över en natt. Vi var nog alla lika förvånade..
     

På vägen hem sov vi över hos Arvid och Svea på Alnön innan resan fortsatte hemåt. Daniel hann med att bränna lite pengar på stan i Sundsvall och jag och Olle fick oss en raket shopping på IKEA i Valbo innan vi kom hem!

Hejdå från hela familjen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0