Önskelista (18:e dec)

Julen närmar sig och Rasmus har nu gjort klar sin önskelista. Den innehåller tre saker, vissa svårare än andra att uppfylla. Det är: en bäbä vita lamm, en stor bil som kör fort och köttfärssås. Vi får se vad tomten lyckas uppfylla...

Idag är det hemma och inne dag vilket passar rätt bra när termometern visar på -15. Igår var det dags för ännu en öroninflammation för Rasmus räkning så nu är det pencillin igen, inte så bra för den lilla kroppen, men inte så mycket att välja på. En kort men smärtsam sjukdom med mycket gråt, men nu är han redan "frisk" till humöret. Läskigt vad lite pencillin kan göra i kroppen. Han kanske skulle önska sig bättre öron av tomten istället för köttfärssås.

Vi har varit väldigt osociala denna vecka då Olle var krasslig i början av veckan och nu Rasmus. Igår hann vi dock till Vika för att lyssna på en liten men fin Dellner kör i kyrkan, sedan glögg, julklapp och prat i prästgården. Är roligt att höra att det går så bra för Dellner, alla har fullt upp på det företaget vill jag lova. Olle har fått influensasprutan nu när han har fått åldern inne så nu hoppas vi att vi alla får vara friska, speciellt Rasmus som inte har fått tagit sprutan.

Vi har även hunnit med premiären i plättis med boben. Det kommer bli många race där i vinter!! tjohoo!

Olle hade tomtegympa igår. Han tränar intensivt. Han kör armhävningar, krälar, rullar, ballanserar på alla 4 och kommer nog snart att börja krypa på knäna tror jag. Han liksom står och vill iväg.
       
Det vore bra med en mer erfaren snickare än han på bilden.... finns ju en del att göra i källaren..

Våra grabbarna ger ju oss gobitar även en sådan här vecka. Rasmus kommentarer, Olles léenden och charm. Imorse hade Danken dammat av några skottsrutiga byxor som han skulle ha till jobbet. När Rasmus fick syn på dem frågade han Daniel vad är det du har på dig??? Ska du gå ut sådär??? hihi, roligt tyckte jag! // Trevlig helg!!!

PS, Jag och Rasmus håller på att klä granen!! Det luktar gran mer än nånsin. Hoppas ingen blir allergisk :o)

Kommentarer
Postat av: emma

hoppas killarna är friska över jul och inga granreaktioner!!! tack för det fina julkortet och en riktigt god jul till er!!! stor kram från öret

2009-12-23 @ 20:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0