Olle 6 mån (15:e dec)

Nu har det redan gått 6 månader sen Olle föddes, fort går det. Olle har gjort många framsteg sista 2 veckorna. Han har lärt sig att äta mat, visar att han har intresse för maten så nu går lunchen finfint! Han har även lärt sig att ta sig framåt! Han drar sig fram med händerna och kravlar med fötterna. Även Rasmus har märkt detta och kommit på att Olle kan komma åt HANS leksaker. Ramsus blev inte glad när Olle kröp fram till garaget och började äta på det. "NEJ OLLE, ät inte på mitt garage!!" Annars leker Rasmus fint med Olle. Här på kortet ligger Rasmus och läser Molly för Olle.


Äntligen SNÖ!!! Har ju varit tråkigt att leka ute sista månaden, men nu blir det ändring på det!! Rasmus har sedan en tid bytt sport från fotboll till golf. Kanske beror det på att vi har slitit ut/sparkat sönder plastbollen, eller så vill han göra som favvoprogrammet på tv, nicke nyfiken spelar golf. Han har ju tålamod till tusen vår äldsta pojk, han skjuter tills han får i bollen i hålet. Idag efter dagis blev det en hel del snöskottning, mestadels på gräsmattan. Bidde även några varv runt huset på boben och pulkan.

Sopborsten och ett trasigt stuprör fungerar bra till golfbanan...

Det är vardagen i vårt föräldralediga liv. Ibland så härligt, ibland så segt. Oftast blir det vad man gör det till. // Bodil

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej!!

Häruppe har det också kommit snö, toppen jag är väldigt less på regnet. Längtar efter en härlig skidtur.

Vi ses farmor

2009-12-16 @ 07:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0