Julstämning.. njaä (10:e dec)

Idag har vi försökt att få julstämning, men det är inte så lätt med dessa gröna gräsmattor. På förmiddagen hade jag 4 mammor här på lussefika, glögg och julmusik. Vi konstaterade att det var otroligt tyst och lugnt med bara småsyskonen krälandes på golvet. De stora var på dagis.

På eftermiddagen var det lussefirande på Paradisgården. Det märktes att Rasmus har blivit äldre då han både sjöng och satt kvar på sin plats. De var för söta alla små lucior, tomtenissar och pepparkaksgubbar.
     
Rasmus och bästa dagiskompisen Ida. Söta små busfrön.
De två dagisgrupperna, Vitsippan och Violen.
Fröken Katrin, Maja, Ida och Rasmus sitter och spanar på den stora publiken.


Vi har hunnit med mycket skoj denna vecka, men som sagt så är det svårt att förstå att det är julafton om bara 2 veckor. Dagarna rullar på i ett snabbt tempo, vi hinner knappt med, men konstigt nog så går det bra trots dålig sömn och fullt upp :o) Sista pencilinkuren är svald för denna gång. Efter att ha bytt till tabletter så har det gått toppen att svälja ner dem tillsammans med fil, innan det ska vi inte tala om. Nu håller vi tummen för Rasmus öron!




Kommentarer
Postat av: Maria med familj

Glad Lucia på Er! Nä någon riktigt julkänsla får man inte då gräset är grönt. Kanske tomten får ta cykeln på julafton och inte släden. Imorgon firar Svea lucia på sin avdelning och Arvids avdelning bjuder på föreställning på måndag. Ser fram emot det i den annars så mörka årstiden! Kram

2009-12-10 @ 20:09:37
Postat av: Anonym

Jag tror tomten kommer i raggarbil!

2009-12-10 @ 20:41:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0