Lördagsgympa för hela familjen(5:e april)

Bilder säger mer än ord. Det här har Rasmus tillsammans med en förälder roat sig med varje lördag fm hela vintern/våren. Söndagen den 26:e april, kl 15.00 är ni alla välkomna på uppvisning i Maserhallen. Ett ca 7 minuters långt uppträdande i STORA hallen. (Om Rasmus vågar sig in i en fullsatt hall..hihi). Barn upp till 7 år är gratis, vuxen kostar 40 kr.

Uppvärmning        
Uppvärmning med sång, sedan löpning till musik runt i salen så fort benen hinner med, sedan diverselek med rockringar.

       
Sedan är det dags för hinderbana, svettigt värre att hinna med som förälder. Rasmus har blivit riktigt duktig på balansgång och kullerbyttor. Kerstin var med och hjälpte till att hålla handen på vissa ställen.

     
Avslutas med lek, för dagen sjö, land och hav, klättra över/under/runt förälder, samt "kom och köp". Dessa lekar är väldigt roligt att titta på då Rasmus som är minst hela tiden ligger ca 5 meter efter alla barn. Rasmus ger alla föräldrar ett gott skratt med sin energi och vilja att hänga med 3-4 åringar.



Sedan är vi båda trötta och nöjda!

/Gympa hälsning från Bodil och Rasmus

Kommentarer
Postat av: Maja

Jag längtar tills jag också får gå på sån där jympastik. Jag tränar lite hemma på att springa och även klättra. Idag klättrade jag upp i rutchkanan hos prästen och åkte på magen ner. Kan jag vara med snart då?

2009-04-07 @ 21:44:04
Postat av: elisabeth ammy och daniel

Hej familjen Bingman Carlsson vi ser att gymnastik generna gått i arv det ser roligt ut. Hoppas ni har det bra. Vi har fått så god hjälp i helgen med våra fruktträd.

Hälsningar från några i västergötland

2009-04-13 @ 20:56:51
Postat av: Bodil

Hej släktingar i Västergötland!



Vad bra att ni har fått äppelträden klippta! snart ska våra 4 äppelträd också få sig en vårklippning. Kul att ni tittar in ibland på vår sida!

Hälsningar från Bodil

2009-04-14 @ 20:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0