Strosa vid poolen 18:e dec

Vilka spännande dagar vi har även fast senaste dygnet minst sagt varit innehållsrikt. Vi skulle ta oss en promenad ner till vår beach surin, men tog en liten mindre parallellväg (trodde vi) och kom väldigt snett så vi kom till grannbeachen Bang Tao istället. En toppendag vid stranden med sol så vi kom hem med röda

axlar. En toppendag följdes av en mindre trevlig kväll/natt... precis innan middagen började Rasmus må illa och poff så kom en kräka. En timme senare var det Olles tur och ytterligare ett par timmar senare var det gustavs tur.

Det är betydligt dyrare än vad jag kommer ihåg det från förra resan, men stor skillnad bland turiststråken och den här lilla butiken som liv gick förbi på vår väg till stranden! Billigt billigt!
Thaimassage! Så fantastiskt skönt och igår provade Rasmus det. Han var nöjd! I bakgrunden sitter det en thailändska på Daniel :o)
Älskar dessa fruktdrinkar!

Därefter var det pappornas tur under natten. Och Arvids tur på morgonen. Enbart vi tjejer i sällskapet som mår fint..! Nu är det inte supersynd om oss för det. De flesta av oss är redan pigga och vi hänger vid poolen och tar det chill idag!

Olle och Svea spelar kort vid poolen.

Som tur är har vi tvättmaskin och det kändes ju gruvligt skönt! Hoppas hoppas vi alla är pigga snart! Vi chillar runt poolen under tiden. / hälsning från Poolkanten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0