Djungeldag (22:a dec)

Vi velade fram och tillbaks igårkväll om vi skulle kasta ut rätt så mycket pengar på en djungeldag. Så här i efterhand var det värt pengarna för vilken dag vi har haft! Det har ju även varit mycket skriverier om elefanters välmående i fångenskap så även det diskuterades. MEN vi började vår djungeldag med att åka till elefanterna och

fick en djungelrunda bland bambu, gummiträd och palmer. Spännande för oss alla och färden gick vidare till ett ställe med vilda apor som dock hade blivit väldigt van med människor. Efter detta var energin slut på många av oss och jag undrade just hur vi skulle orka med resten av utflykten. En lunch ute i skuggan och en massa dricka så 

var vi alla på G igen. Bävade aningens för en timmes paddeltur, men såklart så hade vi en egen paddlare så vi satt och njöt längs en djungelfärd med magisk natur!! Rasmus missade dock halva turen då han somnade! 

Rasmus syns inte på bilden för han satt på huvudet. Jag och Olle höll oss på sittplankan.
Kanottur med helt magisk omgivning!
Lunch i skuggan.
En vacker vy över Thailand.
Sista stoppet var nära piren där de hade byggt upp en tsunamimemori park. Bilder och namn på de alla som dog för snart 12 år sedan.
Vår privata taxichaffis som var med oss hela dagen charmade oss med blommor och gräshoppor gjorda av palmblad.
Dagens middag!

Kommentarer
Postat av: Mamma, Mormor, Svärmor

Vilken utflykt!Mycket fin natur! Här är 5 plusgrader. Solen tittade fram en kort stund idag. Nu går vi mot ljusare tider.

2016-12-22 @ 19:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0